Oct, 14 2022   |   Plakáty

Plakáty do kuchyně ve vintage stylu

Cornelia

Existuje mnoho způsobů, jak změnit uspořádání kuchyně, ale jednou z nejjednodušších a nejrychlejších metod její dekorace je použití plakátů, které vyplní prázdné a nudné stěny. Podívejte se, jak skvěle budou vypadat naše plakáty do kuchyně ve vintage návrzích.

Kuchyňské plakáty s potiskem jídla

Plakáty s potiskem potravin (např. ovoce, zeleniny, pokrmů) a nápojů jsou nejčastějším tématem v kuchyňských uspořádáních. Jedná se o zábavný a barevný způsob, jak tento prostor oživit. Používají se nejen k dekoraci, ale mohou být také využity jako nástroj k výuce dětí o zdravém stravování nebo jako informace o tom, jak péct a vařit. Naše nápady na nástěnnou galerii v kuchyni?

Plakáty do kuchyně ve vintage stylu

Pro fanoušky zdravé výživy doporučujeme kuchyňské plakáty zobrazující potravinovou pyramidu, vitamíny nebo šťavnaté ovoce. Pomohou trochu oživit a rozjasnit design kuchyně. Počet milovníků dobré kávy roste po celém světě, tak proč neukázat na zdi potisk s šálkem horkého cappuccina a lahodným koláčem. V kuchyních jsou také velmi časté plakáty věnované citrusům - jejich krásné barvy vnesou do místnosti trochu svěžesti.

Staré reklamní bannery jako plakáty do kuchyně

Co třeba staré bannerové reklamy? Například na likéry, vína nebo rychlé občerstvení. Takové potisky se budou obzvlášť krásně prezentovat na plakátech ve stylu vintage. ‎Použití plátna pro potisk jim dodá typický retro charakter a kuchyni originální vzhled. Takový doplněk bude třešničkou na dortu ve vintage kuchyni.

Plakáty do kuchyně ve vintage stylu

Reprodukce botanických obrazů v kuchyni

V kuchyni také krásně vyniknou botanické plakáty! Tyto nástěnné dekorace mohou zobrazovat například heřmánek, mátu nebo polní květiny. Zajímavá mohou být díla takových umělců jako Adolphe Millot či Ernst Haeckel, kteří v nich zobrazovali vegetaci z celého světa.

Plakaty botaniczne

Při výběru plakátů do kuchyně byste měli vzít v úvahu její styl, barvy a vkus celé rodiny. Dobře zvolený kuchyňský plakát vnese do prostoru útulnější atmosféru a vyplní nudné stěny. Podívejte se na plakáty, které jsme připravili pro vaši kuchyň! Doufáme, že budou inspirací nejen pro gurmány, aby si vyzdobili kuchyň kreativním potiskem.